Nutellacheesecake med topping!

Gotteligottgott!
Imorgon är det Nutellansdag och det skall såklart firas!
Vi skall nämligen smaska i oss denna godingen!
Nutellacheesecake toppad med hasselnötter, vit choklad och blåbär.
Recept
50 g smör
400 g digestivekex
350 g philadelphia
400 g nutella
0,5 dl florsocker
1 tsk vaniljsocker
Hasselnötter
Vit choklad
Färska blåbär
Gör såhär
Starta med att mixa eller smula ner kexen i en bakbunke, mält smöret och tillsätt det med kexen!
Blanda samman detta och tryck ut det i en springform, som sedan placeras i kylen några minuter så att den stelnar till.
Medans den blir klar så vispas fyllningen ihop.
Philadelphia, nutella, florsocker & vaniljsocker.
Häll fyllningen över den kylda botten och ställ tillbaka den i kylen minst 4 timmar!
Garnera med blåbär, nötter och choklad innan servering!
Smaklig fikastund!💛