Kinapuffsbiskvier

Mjuka och samtidigt krispiga biskvier med smak av kinapuffar!
Galet gott!
Ingredienser:
200 g mandelmassa
1/2 dl socker
2 äggvitor
150 g smör
1 1/2 dl florsocker
1 1/2 dl kinapuffar
1 tsk vaniljsocker
1 äggula
150 g mjölkchoklad
kinapuffar till dekoration
Riv mandelmassan på den grova sidan på ett rivjärn. Vispa ihop med socker och äggvitor. Spritsa ut små bottnar på en bakpappersklädd plåt. Grädda i 175 grader, ca 10-15 minuter tills de får lite färg. Låt svalna.
Vispa ihop rumsvarmt smör med övriga ingredienser till en slät kräm. Hacka kinapuffarna och rör ner i smörkrämen. Bred smöret lite toppigt med hjälp av en matsked på undersidan av bottnarna. Ställ i frysen ca 1 timma.
Smält chokladen på svag värme. Doppa biskvierna i chokladen, skaka och vrid lite så att överflödig choklad rinner av. Lägg på en kinapuff som dekoration.
Förvaras lämpligast i frys och tinar snabbt vid framtagning.
GLAD ONSDAG!