Brownie med tryffel och påskägg!

Mastig chokladbrownie toppad med mörk chokladtryffel och påskens alla färgglada ägg!💛
Recept
ca 20 bitar
Brownie:
200 g smör
1,5 dl strösocker
1,5 dl kakao
1 tsk vaniljsocker
2 ägg
1,5 dl vetemjöl
Tryffel:
200 g mörk choklad
1,5 dl vispgrädde
Toppa med grovhackade godisägg!
Gör såhär:
Börja med att sätta ugnen på 165 grader.
Starta med tryffeln! Hacka upp chokladen och lägg i en skål, koka sedan upp grädden och häll den över chokladen. Rör om tills du fått en slät och fin tryffelsmet! Placera den i kyl tills servering.
Nu till huvudingrediensen, B R O W N I E N!
Smält smöret i en kastrull, på låg värme.
Rör sedan ner socker, kakao & vaniljsocker.
Tillsätt också äggen, ett i tagen och rör om tills allt blandats samman. Och till sist, vetemjölet!
När allt är ihop blandat, så hälls smeten ut i en smörad form! Ungefär 1 cm tjock, för att få bästa resultat!
Grädda kakan i ca 12-15 min, låt svalna.
Bred över tryffelkrämen och toppa med påskäggen!
Serveras helst med grädde till!
Vi önskar er en fin påsk! 💐☺️

skriven
Men åh vad gott!!