Cappuccino pannacottađ

Â
Recept
8 smÄ glas
Â
1 liter vispgrĂ€ddeÂ
3,5 gelatinblad
2 msk snabbkaffe
1 tsk farinsocker
Â
4 Àggvitor
2 dl florsocker
Â
Gör sÄhÀr
Starta med att lÀgga gelatinbladen i kallt vatten, i ca 5-10 minuter.
Tag fram en kastrull som rĂ€cker till 1 liter grĂ€dde och koka upp den tillsammans med kaffet och sockret. Om du önskar kraftigare smak sĂ„ kan man tillsĂ€tt lite mer snabbkaffe.Â
NÀr grÀdden kokat upp och gelatinbladen Àr mjuka sÄ tillsÀtts dom och allt blandas samman. HÀll upp pannacottan i smÄ glas, som tÄl vÀrme & lÄt dom stÄ i kyl ca 1-2 h.
Â
Vispa marÀngen precis innan servering.
Starta dĂ„ med att vispa upp Ă€ggvitorna, sĂ„ hĂ„rt  att du kan vĂ€nda upp och ner pĂ„ skĂ„len utan att Ă€gget rinner ut.Â
VĂ€nd sedan ner florsockret, och toppa pĂ„ den fĂ€rdiga pannacottan.Â
Som kronan pĂ„ verket sĂ„ strös det över lite vanligt kaffe, för att fĂ„ en Ă€kta espresso kĂ€nsla!âïž
Â
âȘïžEn mycket god dessert som kanske passar bĂ€st till ett vuxet sĂ€llskap!âȘïž
Â
Â
Â
Â
skriven
Vad det ser gott ut!