Vallmogrottor med passionscurd

Sakta men säkert närmar vi oss påsk! Vi tror att dessa småkakor blir favoriter till påskfikat!
Det går såklart att göra egen passionscurd men den här gången körde vi den snabba vägen och köpte. Finns i välsorterade matbutiker bland sylt och marmelad.
ca 20 st
- 4 dl vetemjöl
- 1 dl socker
- 1 1/2 tsk bakpulver
- 2 tsk vaniljsocker
- 1 1/2 msk blå vallmofrö
- 200 g smör
- 1 dl passionscurd
Sätt ugnen på 175 grader.
Blanda mjöl, socker, bakpulver vaniljsocker och vallmofrön i en matberedare. Tillsätt smöret i tärningar och kör tills det blir en smidig deg.
Forma till bollar och lägg i valfria formar.
Gör en fördjupning i mitten och fyll med passionscurd.
Grädda i ugnen ca 10 minuter.
Mums!
Glad torsdag!